ana sayfa > Dolandırıcılar > Cemal Açıkgöz Adına Kayıtlı EkspresGrup.com Dolandırıcıdır

Cemal Açıkgöz Adına Kayıtlı EkspresGrup.com Dolandırıcıdır

Cemal Açıkgöz Adına Kayıtlı EkspresGrup.com Dolandırıcıdır



Anket Programı Hediyeli Online Anketör
3 Yıllık Tecrübeyle Oluşturulmuş Sıralı Para Kazandıran Yüzlerce Anket Sitesi Bir Arada


Sitenizi Google’da İlk Sayfaya Taşıyın
Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) ile İlk Sıraya Çıkmayı Öğreten Kapsamlı Kaynak


İnternet Para Kazanmak Artık Daha Kolay!
Affiliate, Blog, Makale, Anket vb Her Türlü Para Kazanma Yöntemi Tek Bir Sistemde!

Merhaba,

Her ne kadar tanıtım konusunda bu tür sitlerin getirisinin az olmasından dolayı bu tür (PTC) sitelere sıcak bakmadığımı söylesem de mantıklı bir gelir gider sistemiyle çalışan bu girişime bir şans vermek istemiştim. Çünkü başarılı yabancı rakiplerine karşı bir alternatif olmayı vaad ediyorlardı.

Aşağıda yer alan bilgiler www.ekspressgrup.com alan adının whois kayıtlarından alınmıştır. Bu site yayın hayatına başladıktan birkaç hafta sonra hiçbir açıklama yapmadan üyelerinin kazançlarını da ödemeden kapanmıştır.

Bu site izlediğiniz 45 saniyelik reklamalr karşılığında siz 0,02TL ödüyordu ya da ödeyeceğini söylüyordu. İlk kayıtta 3 TL ile başlıyordunuz ve reklam izledikçe kazancınız artıyordu. Bu kazançlar 25 TL üzerine çıkınca da banka hesabınıza aktarılıyordu. Reklamvcerenlerden 0,03 TL alıp 0,02 TLsini size vererek zarar etmeleri ya da batmaları imkansız olduğuna göre niyeleri kötü.

Aşağıdaki bilgilerle bağlantılı birileri yeni bir proje ile karşınıza çıkarsa kesinlikle uzak durun.

Ekspresgrup.com
Cemal Açıkgöz
Ekspres Grup Basım Yayın Dağıtım Promosyon Kırtasiye
Güney Mahallesi Saatçi Sokak No:3
41780 Körfez, Kocaeli / Türkiye
90-224-224-8640 90-224-224-95-20

Sorularınızı ve görüşlerinizi yorum yazarak bildirebilirsiniz.

Ortak Ticaret



Cemal Açıkgöz Adına Kayıtlı EkspresGrup.com Dolandırıcıdır konusunu Ask, Bing, Google, Yahoo arama motorlarında arayabilirsiniz.

  1. meric
    Pazar, 01 Ağu 2010 zamanında 18:36 | #1

    kardeş sen herkesi dolandırıcı yapmışsın. başın ağırır haberin olsun.

  2. Pazar, 01 Ağu 2010 zamanında 18:49 | #2

    Başım neden ağrıyacak? Yazdığımda yalan bir şey mi var. Kazanılan paraları ödemeden siteyi kapatıp ortadan kaybolmadı(lar) mı? Yazmayayım da isteyen istediği gibi cirit mi atsın? Bu kadar kolay mı insanların emeklerini ve zamanları çalıp onları kandırmak? Doalndırıcı diye yazdığım siteler üyelerin kazançlarını ödemeden kapanarak ortadan kaybolan sitelerdir. Neden herhangi bir site değil de bu siteler hakkında yazdım? Çünkü bunlar ödemeleri yapmayarak üyelerini mağdur eden siteler. Yazdıklarımda gerçek dışı bir şey olmadığı için kafam rahat!

  3. ahmet
    Cumartesi, 28 Ağu 2010 zamanında 09:32 | #3

    helal olsun sana tum dolandırıcıları soyle

  1. şimdilik geri bağlantı yok